پزشکیان: دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را هر کس گرفت، خورد، بنابراین دیگر نمی دهیم

پزشکیان: دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را هر کس گرفت، خورد، بنابراین دیگر نمی دهیم

 

مسعود پزشکیان در اظهاراتی صریح، از پایان تخصیص دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به برخی افراد خبر داد و تأکید کرد که این رویه رانت‌زا بوده است. او همچنین از برنامه‌های دولت برای توزیع یارانه به مصرف‌کننده نهایی و رفع مشکلات اقتصادی سخن گفت. در ادامه با ما همراه باشید تا جزئیات بیشتری از این خبر را بررسی کنیم.

پزشکیان: دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را هر کس گرفت، خورد، بنابراین دیگر نمی دهیم

به گزارش عصر ایران، مسعود پزشکیان در نشستی با فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری اعلام کرد که تخصیص دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به برخی افراد به دلیل ایجاد رانت متوقف خواهد شد. او تاکید کرد که این اقدام در راستای اصلاح سیاست‌های اقتصادی و جلوگیری از فساد صورت می‌گیرد. رئیس جمهور همچنین از برنامه‌های دولت برای هدفمند کردن یارانه‌ها و واگذاری ارز دولتی به مصرف‌کنندگان نهایی خبر داد.

پزشکیان در ادامه سخنانش با اشاره به اهمیت وحدت و همبستگی در کشور، بر لزوم گفتن حقایق و پرهیز از اختلافات تأکید کرد. او همچنین از تلاش دولت برای استفاده از نظرات کارشناسان در حوزه‌های مختلف و اصلاح مدیریت‌ها خبر داد.

قیمت لحظه ای طلا، سکه و ارز

رئیس جمهور با بیان این که “اگر حق را بپذیریم هیچگاه نباید در کشور با همدیگر اختلاف داشته باشیم” افزود: دولت از ذخایر کشور هم برای رفع مشکلات اقتصادی هزینه خواهد کرد. پزشکیان به تخصیص ۱۸ میلیارد دلار یارانه اشاره کرد و گفت که با استفاده بهینه از این منابع، می‌توان به سمت یکسان‌سازی سفره‌های مردم گام برداشت.

به نظر می‌رسد این اظهارات، نشان‌دهنده‌ی عزم دولت برای اصلاحات اقتصادی و مبارزه با فساد است. اما آیا این تغییرات می‌تواند به بهبود وضعیت معیشتی مردم و ایجاد عدالت اقتصادی منجر شود؟ آینده نشان خواهد داد.

در پایان، باید دید که آیا این تصمیمات، گامی مؤثر در جهت تحقق اهداف دولت خواهد بود، و آیا شاهد بهبود ملموس در زندگی مردم خواهیم بود؟

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *