بلاگ

  • حماس با آزادی ۱۰ اسیر موافقت کرد: گام جدید برای آتش‌بس غزه

    حماس با آزادی ۱۰ اسیر موافقت کرد: گام جدید برای آتش‌بس غزه

    جنبش حماس در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که در راستای تلاش برای موفقیت مذاکرات جاری و کاهش رنج مردم غزه، با آزادی ۱۰ اسیر موافقت کرده و انعطاف لازم را از خود نشان داده است.

    حماس با آزادی 10 اسیر موافقت کرد: گام جدید برای آتش‌بس غزه

     

    حماس در چارچوب اهتمام خود به موفقیت تلاش‌های جاری، انعطاف لازم را نشان داده و با آزادی ۱۰ اسیر موافقت کرده است.

    به گزارش ایسنا، جنبش مقاومت اسلامی حماس روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: رهبران جنبش به‌طور فشرده و مسئولانه تلاش‌های خود را برای موفقیت دور جاری مذاکرات با هدف دستیابی به توافقی جامع که به جنگ علیه ملت ما پایان دهد، ورود کمک‌های انسانی را به‌صورت آزاد و ایمن تضمین کند و از شدت رنج‌های فزاینده در نوار غزه بکاهد، ادامه می‌دهد.

    کانال عصر ایران در تلگرام 

    این بیانیه می‌افزاید: حماس در چارچوب اهتمام خود به موفقیت تلاش‌های جاری، انعطاف لازم را نشان داده و با آزادی ۱۰ اسیر موافقت کرده است.

    این جنبش بیان کرد: با این حال، محورهای اساسی همچنان در حال مذاکره باقی مانده‌اند که در صدر آن‌ها موضوعات حیاتی همچون جریان یافتن کمک‌ها، عقب‌نشینی نیروهای اشغالگر از نوار غزه و ارائه تضمین‌های واقعی برای برقراری آتش‌بس دائمی قرار دارد.

    در پایان این بیانیه آمده است: گرچه مذاکرات درباره این مسائل تاکنون به ‌دلیل لجاجت رژیم اشغالگر دشوار بوده است، ما با جدیت و روحیه‌ای مثبت به همکاری با میانجی‌ها ادامه می‌دهیم تا موانع را از پیش رو برداریم، رنج ملتمان را پایان دهیم و خواسته‌های مشروع آن در زمینه آزادی، امنیت و زندگی شرافتمندانه را محقق سازیم.

  • تصاویری از حمله یمن به یک کشتی و غرق شدن آن (عکس)

    تصاویری از حمله یمن به یک کشتی و غرق شدن آن (عکس)

    این کشتی به سمت بندر «ام الرشراش» در فلسطین اشغالی در حرکت بود.

    تصاویری از حمله یمن به یک کشتی و غرق شدن آن (عکس)

     

    واحد رسانه جنگی یمن تصاویری از لحظه حمله به کشتی (ETERNITY C) و غرق شدن کامل آن منتشر کرد.

    به گزارش ایسنا، واحد رسانه جنگی یمن روز چهارشنبه تصاویری از لحظه حمله به کشتی (ETERNITY C) و غرق شدن کامل آن منتشر کرد.

    این کشتی به سمت بندر «ام الرشراش» در فلسطین اشغالی در حرکت بود.

     

     

    تصاویری از حمله یمن به یک کشتی و غرق شدن آن (عکس) 

    تصاویری از حمله یمن به یک کشتی و غرق شدن آن (عکس) 

    تصاویری از حمله یمن به یک کشتی و غرق شدن آن (عکس) 

    تصاویری از حمله یمن به یک کشتی و غرق شدن آن (عکس) 

  • شمس‌الواعظین: سوختن ساختمان شیشه‌ای را نباید صدا و سیما نشان می‌داد

    شمس‌الواعظین: سوختن ساختمان شیشه‌ای را نباید صدا و سیما نشان می‌داد

    در روزنامه‌نگاری بحران، پروتکلی داریم که این جور تصویرسازی که به طرف مقابل گفته شود موشک شما به هدف خورده است، اشتباه است و نباید ارائه شود. 

    شمس‌الواعظین: سوختن ساختمان شیشه‌ای را نباید صدا و سیما نشان می‌داد

     

        عصر ایران- دومین نشست از مجموعه نشست‌های «همبستگی اجتماعی و دفاع ملی» با عنوان «ابعاد رسانه‌ای» در ۱۸ تیر۱۴۰۴ در تالار فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد. 

        در این نشست شماری از استادان حوزه علوم ارتباطات به بررسی ابعاد رسانه‌ای و روایت‌سازی رسانه‌ها در جنگ اسراییل علیه ایران پرداختند. «علی ربیعی» رئیس انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، «ماشاءالله شمس‌الواعظین»، مشاور مرکز مطالعات راهبردی غرب آسیا در تهران و روزنامه‌نگار، «مسعود کوثری»، استادیار و مدیر گروه ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران و «نفیسه زارع کهن»، روزنامه نگار و مدرس دانشگاه در این نشست به ایراد سخنرانی پرداختند. 

        اعظم ده‌صوفیانی دانش‌آموخته دکتری علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی هم دبیری علمی نشست را بر عهده داشت.

     

     

        جنگ ۱۲ روزه، مبتنی بر جاسوسیِ متکی بر هوش‌مصنوعی و عملیات روانیِ متکی بر رسانه بود- ربیعی

        علی ربیعی رئیس انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات در این نشست با اشاره به جنگ ۱۲ روزه گفت: ما شاهد جنگی بودیم که از جنگ‌های متعارف متفاوت بود. این جنگ بیشتر متکی بر ۲ پایه تکنولوژی و عملیات روانی بود که البته جنگ‌های آینده هم از همین جنس خواهد بود.

        ربیعی توضیح داد: اگر جنگ‌های سنتی مانند جنک ناپلئون و جنگ صلیبی را در نظر بگیریم، باید بگوییم این نوع جنگ‌ها بیشتر بر نیروی انسانی و ابزار زمان خود متکی بود. جنگ جهانی دوم هم بیشتر مبتنی بر ابزار و نیروی انسانی و اصل تصرف بود در حالیکه در روزهاه اخیر ما شاهد جنگی علیه ایران هستیم که بیشتر مبتنی بر هوش مصنوعی است. بنا به تعریف پسا مدرنی در واقع، نیروی انسانی و نیروی زمینی و اصلاً موضوع تصرف در این جنگ جایگاهی نداشت. به عبارتی این جنگ مبتنی بر قدرت هوش مصنوعی و جاسوسی متکی بر هوش مصنوعی و عملیات روانی متکی بر رسانه بود. در عملیات روانی متکی بر رسانه هم از رسانه‌های دیجیتال و هم از اخبار شبکه‌های اجتماعی استفاده شد.

      رئیس انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات یادآور شد: آنچه در این جنگ بی‌سابقه بود نوعی تصمیم مردم، رفتار سیاسی و قضاوت مردم و همدلی بزرگی بود که ظاهر شد و این تصمیم مردم و رفتار سیاسی آنها بود که مهمترین عنصر بازدارنده برای هر نوع نقشه اسرائیل و آمریکا علیه ایران بود که البته بی‌سابقه بود.

      در جنگ‌های نسل جدید، روایت‌سازی رسانه‌ای جای توپ و تفنگ را گرفته است- شمس الواعظین

      ماشاءالله شمس الواعظین مشاور مرکز مطالعات راهبردی غرب آسیا در تهران گفت: ما بطور کلی ۲ دسته بلایای جهانی داریم. یک دسته بلایای طبیعی مانند زمین لرزه، طوفان و سونامی و دیگری بلایای دست‌ساز انسان هستند مانند جنگ‌ها، حرکت‌های تروریستی و … این نوع بلایا توسط انسان ایجاد می‌شوند. به عنوان مثال انسان‌ها تصمیم می‌گیرند که فلان جنگ اتفاق بیفتد.

      رییس انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران در ادامه اظهار داشت: در جنگ‌های نسل چهارم به بعد، به دلیل وسعت جغرافیای وقوع چالش، دیگر بحث‌های نظارت بصری روی رویدادها حذف شده‌است. 

      بنابراین به جای مشاهده انسان در محل وقوع آن چالش یا آن جنگ، روایت در نوشتار یا قاب در تصویر و یا گفتار در رسانه‌های شنیداری قرار گرفته است. به همین دلیل روان شناسان تبلیغات و اساتید علوم ارتباطات این سه قاب یا سه اصل را که می‌تواند رابطه مخاطب با پدیده دست‌ساز انسان را برقرار کنند، مورد توجه قرار داده‌اند. 

      به عنوان مثال، ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما هدف قرار گرفت. من که در منزل بودم یا مردمی که در خانه نشسته بودند، نمی‌دانیم چه اتفاقی افتاده است تا آن قاب ساخته شد. 

      البته ما در جنگ‌ها پروتکل‌هایی داریم که نباید آن قاب پخش می‌شد. من به مدیران صدا و سیما هم گفتم که قاب بسیار زیبایی از سوختن ساختمان شیشه‌ای در اختیار اسرائیل قرار دادند. در حالی که ما در روزنامه‌نگاری بحران، پروتکلی داریم که این جور تصویرسازی که به طرف مقابل گفته شود موشک شما به هدف خورده است، اشتباه است و نباید ارائه شود. در روایت‌سازی بسیار مهم است که ما قاب را چگونه تدوین کنیم و چگونه عرضه کنیم.

        مشاور مرکز مطالعات راهبردی غرب آسیا در تهران ادامه می‌دهد: در جنگ ایالات متحده آمریکا و ائتلاف بین‌المللی، سقوط بغداد توسط نیروهای مسلح صورت نگرفت؛ بلکه توسط نیروهای سی‌ان‌ان صورت گرفت. فاصله اولین سرباز ایالات متحده آمریکا با بغداد یعنی مرکز وقوع رویداد، ۱۶۸ کیلومتر بود، اما سی‌ان‌ان پیش‌قراول این حرکت بود و اعلام کرد بغداد سقوط کرد. 

       اصلاً جنگ و مقاومتی برای سقوط بغداد صورت نگرفت، زیرا سربازی که در حلقه اول، دوم تا پنجم دفاع از بغداد ایستاده بود، شنیده بود بغداد سقوط کرده است و دیگر از کجا دفاع کند.  قابی که سی‌ان‌ان ساخت در چگونگی طرح این موضوع و غافل گیری افکار عمومی و ارتش عراق در جنگ بسیار بسیار تعیین‌کننده بود.

       وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه گفت: در جنگ ۱۲ روزه تجاوز اسرائیل به ایران، من به عنوان روزنامه‌نگار شاهد یک سری جابه‌جایی‌هایی در ایستگاه‌های تلویزیونی، شبکه‌ها، انتقال خبرنگار از تقطه‌ای به نقطه دیگر بودم. احساس کردم اتفاقی در حال وقوع است؛ زیرا رسانه‌های فارسی زبان خارجی مانند اینترنشنال در حال یک سری تدارکات برای ساختن آن قاب بودند. برخی از آنها قاب خود را لو دادند و آن قاب، ضربه وارد آوردن و ایجاد شوک غافل گیرکننده به روان اجتماعی مردم ایران بود که من معتقدم به صورت نسبی در کنار شوک بسیار عظیم نظامی، موفق بودند.

      شمس الواعظین ادامه داد: اولین خبر رسانه‌های فارسی زبان و برخی از رسانه‌های انگلیسی ایالات متحده آمریکا از این قرار بود: بر اساس گزارش رسیده به اینترنشنال شخصیت‌هایی از بیت رهبری مشغول گفت‌وگو با مقامات روسیه برای انتقال رهبران ایران به روسیه در این جنگ هستند. 

       این به این معناست که تهران سقوط کرده و یا در حال سقوط است. همزمان هواپیما و پهبادها و نیروهای جاسوسی آن قاب را ساختند یعنی ایران در حال فروپاشی است و فرماندهانش در حال خروج هستند و ایران دیگر توان برخاستن ندارد. این قابی است که اصطلاحاً ساخته شد.

      این متخصص علوم ارتباطات یادآور شد: اتفاقی که در ایران افتاد، نشان داد مساله کاملاً عادی و بوروکراتیک در حال صورت گرفتن است. رسانه‌های ملی ما شهادت یک سری فرماندهان را به صورت قطره چکانی اعلام کرد که البته جزو پروتکل‌های رسانه برای حفظ روانی جامعه و بسیار ضروری است؛ زیرا کسانی که باید به حفظ شرایط جامعه بپردازند باید تعادل روانی و اتکای نفس داشته باشند تا بتوانند امدادرسانی کنند و یا واکنش نشان دهند. قابی که ساخته شد، نمی‌دانست یک ضد حمله آرام و بوروکراتیک در حال ساخته شدن است و آن جایگزین کردن پست‌های خالی شده فرماندهان شهید هم به سرعت طی سه تا چهار ساعت صورت گرفت و این بی‌سابقه بود و مورد توجه بسیاری از اندیشمندان در جهان قرار گرفت.

      ابتدای جنگ ۱۲ روزه، جنگ روایت رسانه‌ای هم بود- کوثری

      مسعود کوثری استادیار و مدیر گروه ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهرانگفت: اینکه گفته می‌شود جنگ، جنگ روایت‌ها است به معنایی درست و به معنای دیگر درست نیست. به نظر من، ما در سطح دانشگاه و مسئولان سیاسی و فرهنگی گرفتار پست مدرن شدیم که همه چیز روایت است. ظاهر زیباست اما نشان می‌دهد که ما حتی روایت‌هایی در دل روایت‌های قبل می‌سازیم و این روایت‌ها هستند که مشخص می‌کنند که چه کسی پیروز است.

    کوثری: به نظر من الان وقت ایجاد شرایط جدید برای ایران جدید است. ما وارد دوران جدید شدیم که باید برای نقش‌آفرینی در این دوران جدید نماد جدید داشته باشیم.

      مدیر گروه ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران توضیح داد: آیا واقعا جنگ فقط جنگ روایت‌ها است؟ آن موقع حقیقت و واقعیت چگونه می‌شود؟ به نظر من این کلاهی است که اندیشه‌های پسامدرن بر سر ما می‌گذارند. متاسفانه در همه جا هم جا افتاده است که جنگ، جنگ روایت‌ها است. اگر چه تا حدی روایت‌ها مهم هستند اما فلسفه‌ای که پشت این روایت‌ها است این است که اصلاً حقیقتی وجود ندارد. در غرب هم صدها کتاب در مورد دوران پساحقیقت نوشته شده یعنی همه چیز روایت است. حتی این موضوع به فلسفه هم کشیده شده است.

      وی اظهار داشت: به نظر من صرف نظر از طبقه‌بندی جنگ‌ها بر اساس سلاح، روایتی که مبنای این جنگ بود این بود که ما با حکومت ایران کار داریم و این حکومت هم شاخص‌ها و نمادهایی دارد. برای مثال بخش‌هایی از سپاه و موشک‌های هسته‌ای و بخش‌هایی از دانشمندان هسته‌ای. در واقع روایت این بود که ملت از حاکمیت جداست و کاری با مردم نداریم. بنابراین روایت رسانه این بود. 

      در لحظات اولیه موفق نشدیم روایتی همسنگ با این روایت را بسازیم و مقابله کنیم به این دلیل که به نظر من صدا و سیما آمادگی این کار را نداشت. بنابراین صدا و سیما سعی می‌کرد شیوه مظلوم نمایی مورد حمله واقع شدن را ابراز کند.

       کوثری ادامه داد: در آلمان در سال ۱۹۹۱ دلیوس کتابی تحت عنوان «گلابی‌های ریبک» نوشته است که داستان درخت گلابی است که بعد از فروپاشی دیوار برلین به نماد اتحاد فرهنگی و آشتی ملی در محلی در آلمان شرقی کاشته شده است. در اقع این درخت به نمادی برای اتحاد ۲ آلمان درآمده است.

      وی در ادامه توضیح داد: به نظر من، ما نیاز داریم در این فضا یک درخت گلابی بکاریم. درختی که شکافی که بین ملت و حاکمیت ایجاد شده را از بین ببرد. در واقع نماد قوی برای به سوی هم رفتن ایجاد شود. خیلی‌ از اندیشمندان و مخالفان و موافقان به دلیل شرایط ایجاد شده جلو آمدند.  استاد ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران در پایان یادآور شد: من فکر می‌کنم الان زمان کاشتن آن درخت گلابی است.

       به نظر من الان وقت ایجاد شرایط جدید برای ایران جدید است. در این جنگ فقط آسیب ساختمانی و دادن شهید نبود ما وارد دوران جدید شدیم که باید برای نقش‌آفرینی در این دوران جدید نماد جدید داشته باشیم. نمادی که نشان‌دهنده آشتی بین گروه‌های مختلف باشد.

      صدا و سیما در جنگ ۱۲ روزه نقاط قوت و ضعف داشت که باید مورد توجه قرار گیرد- زارع کهن

      نفیسه زارع کهن روزنامه‌نگار ابعاد کیفیت روایت‌سازی رسانه‌های ایران را مورد توجه قرار داد و گفت: اگر عملکرد صدا و سیما  طی ۱۲ روز جنگ  را مورد توجه قرار دهیم، به نقاط قوت و ضعف مشخصی می رسیم.

     به گفته وی از نقاط قوت صدا و سیما اطلاع‌رسانی سریع بود ،نمایش مواضع اصلی حاکمیت،پوشش بیانیه‌های وزارت‌خانه‌ها  و عرضه نمایش قدرت بود.ضمن آن که  تلاش می‌کرد در این زمینه که ما پیروز جنگ خواهیم بود، امیدآفرینی کند و از افشای اطلاعات محرمانه پرهیز می‌کرد.

      این روزنامه‌نگار ادامه داد: در کنار این عملکرد مثبت، ضعف‌ها و نواقصی هم داشت که بسیار مهم است مورد توجه قرار بگیرد. متاسفانه آنچه در صدا و سیما شاهد بودیم این بود که گویی به جنگ ۸ ساله ایران و عراق برگشته‌ایم. یعنی فضا همان فضا بود. گویش‌ها همان بود و آن آگاهی‌بخشی واقعی غایب بود. اینکه مردم در شرایط جنگ چکار کنند و چه رفتاری باید داسته باشند غایب بود . تحلیل‌ها جناحی، سطحی و کم عمق بود. این روایت‌ها روایت درستی نبودند تا جریان غالب را در دست بگیرند.

      نکته دیگر بزرگ‌نمایی واقعیت‌ها بود تا جایی که با هوش مصنوعی تصاویری هم ساخته می‌شد. اگر چه نشان دادن دستاورد خوب است اما دستاوردسازی برای بزرگ‌نمایی واقعیت آن هم در عصری  که مردم با نرم افزارهایی راست و دروغ بودن را تشخیص می‌دهند یک نقطه ضعف است و بی‌اعتمادی موجود در جامعه را دامن می‌زند. جایی که روایت‌های غیر رسمی بتوانند خود را عرضه کنند وجود نداشت. در واقع بعد انسانی ماجرا در روایت‌های صدا و سیما بسیار غایب بود. ضعف در تنوع روایت هم یکی دیگر از نقاط ضعف بود.

      زارع کهن اظهار کرد: اگر به رسانه‌های مکتوب توجه کنیم می‌بینیم این رسانه‌ها تحلیل‌های سیاسی و بین‌المللی را داشتند. در یک دسته‌بندی رسانه‌های اصولگرا اکثراً تمرکزشان بر نیروی‌های نظامی و روایت‌سازی حماسی و ایدئولوژی بود. به ابعاد انسانی و هزینه‌ها چندان توجهی نداشتند اما اگر به رسانه‌های دولتی مانند روزنامه ایران و اطلاعات توجه کنیم می‌بینیم که برای حفظ تعادل بین روایت رسمی و آرام‌سازی افکار عمومی تلاش می‌کردند. همچنین پرهیز از هیجان‌زدگی یکی از نقاط مثبتی بود که در رسانه‌های مکتوب دولتی دیده می‌شد اما رسانه‌های منتقد بیشتر به برجسته‌سازی ابعاد انسانی و هزینه‌های جنگ می‌پرداختند که در رسانه‌های اصلاح طلب غایب بود. با این حال چیزی که در رسانه‌های اصلاح‌طلب غایب بود، روایت‌های آلترناتیو بود. به این دلیل که ضعف‌ها و شرایط موجود نمی‌گذاشت تا آنها روایت‌ها را بسازند.

     

      وی در نهایت گفت: در مجموع اگر بخواهم نقاط قوت روایت سازی توسط رسانه ها را در ایران بیان کنم باید بگویم تاکید رسانه‌ها بر دفاع مشروع از ایران، و زمانبندی رسانه‌ها و سرعت انتشار اخبار تا قبل از قطعی اینترنت خوب بود. بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی هماهنگی خوبی صورت می‌گرفت و نمادسازی ارزشمند بود با این حال نقاط ضعف رسانه‌ها نیز حول عدم انعطاف کافی برای ساختن روایت و تمرکز بر بعد نظامی بود و همچنین روایت‌های جهانی به اندازه کافی تولید نمی‌شد.

  • بکش و خوشگلم کن ؛ مرگ شفالی جاریوالا بازیگر هندی در تب زیبایی‌ و جوان ماندن

    بکش و خوشگلم کن ؛ مرگ شفالی جاریوالا بازیگر هندی در تب زیبایی‌ و جوان ماندن

    یک مثل رایجی در جهان هست که می‌گوید «بکش و خوشگلم کن» حال این اتفاق به واقعیت پیوسته و شفالی جاریوالا بازیگر و چهره شناخته‌شده دنیای سرگرمی هند در سن ۴۲ سالگی به دلیل استفاده از داروی جوان سازی درگذشت.

    بکش و خوشگلم کن ؛ مرگ شفالی جاریوالا بازیگر هندی در تب زیبایی‌ و جوان ماندن

     

    عصر ایران ؛ نهال موسوی – یک مثل رایجی در جهان هست که می‌گوید «بکش و خوشگلم کن» حال این اتفاق به واقعیت پیوسته و شفالی جاریوالا بازیگر و چهره شناخته‌شده دنیای سرگرمی هند در سن ۴۲ سالگی به دلیل استفاده از داروی جوان سازی درگذشت.

    مرگ ناگهانی شفالی جاریوالا، بار دیگر نگاه‌ها را به سمت واقعیت تلخ پشت پرده صنعت زیبایی کشاند. این بازیگر که با کلیپ معروف Kaanta Laga در اوایل دهه ۲۰۰۰ به شهرت رسید، در حالی دچار ایست قلبی شد که ساعاتی پیش از آن، تزریق داروهای زیبایی و مکمل‌های جوان‌سازی دریافت کرده بود – رویه‌ای که به گفته نزدیکانش، بخشی ثابت از برنامه زیبایی ماهانه او بود.

    کانال عصر ایران در تلگرام 

    بر اساس گزارش رسانه‌های هندی، شفالی درست پس از انجام یک تزریق ترکیبی شامل گلووتاتیون و ویتامین‌های تزریقی در حالت ناشتا، دچار افت فشار و بی‌هوشی می‌شود. انتقال فوری به بیمارستان نتیجه‌ای نداشت و پزشکان مرگ او را بر اثر ایست قلبی اعلام کردند.

    نام گلووتاتیون، ماده‌ای که سال‌هاست در تبلیغات داروهای جوان‌سازی با وعده «پوستی درخشان، روشن‌تر و بدون چروک» مطرح می‌شود، بار دیگر در صدر اخبار پزشکی و هنری قرار گرفت. دارویی که در بسیاری از کشورها هنوز به‌عنوان روش زیبایی تأیید نشده، در بازار خاکستری هند و کشورهای جنوب آسیا به‌وفور مصرف می‌شود.

    در صنعت زیبایی، گلوتاتیون اغلب به‌صورت تزریق وریدی یا قرص برای اهداف ضدپیری و بهبود ظاهر پوست استفاده می‌شود. با این حال، این ماده در بسیاری از کشورها، از جمله هند، هنوز مجوز رسمی برای استفاده در درمان‌های زیبایی ندارد و استفاده غیرمجاز آن می‌تواند خطراتی جدی به دنبال داشته باشد.

     

     

     

    بکش و خوشگلم کن ؛ مرگ شفالی جاریوالا بازیگر هندی در تب زیبایی‌ و جوان ماندن

    از بازیگران سینما تا چهره‌های اینفلوئنسر، رقابت بی‌پایانی برای حفظ ظاهر جوان‌تر وجود دارد. رسانه‌ها، برندهای زیبایی، و فرهنگ تصویری شبکه‌های اجتماعی، فشاری بی‌رحمانه بر چهره‌های عمومی وارد کرده‌اند: باید همیشه جوان، همیشه شاداب، و همیشه بی‌نقص بود.

    در این رقابت، بسیاری بدون مشورت علمی و نظارت پزشکی، سراغ درمان‌های فوری می‌روند؛ درمان‌هایی که ظاهر جذاب دارند، اما می‌توانند پنهانی‌ترین تهدید را برای سلامتی فرد در خود نهفته داشته باشند.

    مرگ شفالی جاریوالا صرفاً یک اتفاق تلخ شخصی نیست. این واقعه، زنگ خطری‌ست برای همه ما – نه فقط برای فعالان هنر و سرگرمی، بلکه برای هر کسی که در معرض وسوسه‌ زیبایی بی‌وقفه و فوری قرار دارد. بازخوانی اتفاقات شفالی ما را با پرسش‌های جدی روبه‌رو می‌کند:

    چرا صنعت زیبایی تا این اندازه بدون نظارت است؟ چه کسانی از ترس پیری دیگران کسب درآمد می‌کنند؟ و تا چه زمانی قرار است سلامت، قربانی ظاهر شود؟

    بدون قانون‌گذاری جدی و آگاهی‌رسانی عمومی، مسیر مصرف داروهای ضدپیری و زیبایی تزریقی در حال تبدیل شدن به یک بحران بهداشتی خاموش است. بازیگرانی مانند شفالی، چهره‌هایی شناخته‌شده‌اند اما در واقع نمایندگان هزاران زن و مردی هستند که در سکوت، خود را تسلیم «تزریقات زیبایی» می‌کنند.

    در همین باره:

     

    روش‌های ضدپیری محرمانه و دردناک ستاره‌های کی‌پاپ که باور نمی‌کنید 

     

    روی زشت صنعت زیبایی در ژاپن/ از تخلف در مراکز زیبایی تا افزایش شکایت زیباجویان (فیلم) 

    مرگ او فرصتی‌ست تا درباره واقعیت‌های ناخوشایند پشت تبلیغات فریبنده، استانداردهای نادرست زیبایی و وسوسه «جوانی بی‌پایان» با خودمان و جامعه گفت‌وگو کنیم. 

    علی الخصوص در جامعه ایران که به دلایل مختلف بسیاری از محصولات اصلی وجود ندارد و تقریبا بیشتر بازار در دست محصولات کپی یا جعلی است که معلوم نیست کجا و به چه شکلی تولید شده‌اند اما جمعیت بسیار زیادی به دلیل قیمت قابل خرید، از آنها استفاده می‌کنند.

    حال بحث درباره «سونامی جراحی‌های زیبایی» از جراحی بینی که محبوب‌ترین عمل زیبایی است تا لیپوساکشن، جراحی افتادگی پلک، سینه و حتی اندام‌ تناسلی و … مقوله بسیار مهم دیگری است که آنرا باید در فرصتی دیگر به شکلی موشکافانه مورد بررسی قرار داد.

    این زیبا شدن و جوان ماندن به هر قیمیتی، فراتر از یک اتفاق تلخ است و ریشه‌های روانشناسی، جامعه‌شناسی، اقتصادی، فرهنگی و … دارد.

  • چه کسانی از مصاحبه رئیس جمهور خشمگین شدند؟

    چه کسانی از مصاحبه رئیس جمهور خشمگین شدند؟

    از اسراییلی ها و مسیح علی‌نژاد و رضا پهلوی تا رسایی و ثابتی و شریعتمداری و…

    چه کسانی از مصاحبه رئیس جمهور خشمگین شدند؟

     

    چه کسانی از مصاحبه رئیس جمهور خشمگین شدند؟
  • توجیه رضا عاشری بعد از درخواست ترور پزشکیان: من آدم طنازی هستم!

    توجیه رضا عاشری بعد از درخواست ترور پزشکیان: من آدم طنازی هستم!

    رضا عاشری، عضو شورای شهر رشت در توجیه توهین به رئیس جمهور و درخواست ترور پزشکیان یک استوری تازه منتشر کرد.

    توجیه رضا عاشری بعد از درخواست ترور پزشکیان: من آدم طنازی هستم!

     

    توجیه رضا عاشری بعد از درخواست ترور پزشکیان: من آدم طنازی هستم!
  • تحریم‌ های جدید آمریکا علیه نهادهای مرتبط با ایران

    تحریم‌ های جدید آمریکا علیه نهادهای مرتبط با ایران

    رسانه های بین المللی اعلام کردند که وزارت خزانه داری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی تحریم های بیشتری را در رابطه با ایران اعمال کرده است .

    تحریم‌ های جدید آمریکا علیه نهادهای مرتبط با ایران

     

     وزارت خزانه‌داری آمریکا در تداوم سیاست فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ و در پی مشارکت واشنگتن در تجاوز رژیم اسرائیل علیه ایران اعلام کرد مجموعه‌ای از تحریم‌های جدید را علیه نهادهایی که با ایران در ارتباط هستند، اعمال کرده است.

    به گزارش ایرنا، رسانه های بین المللی اعلام کردند که وزارت خزانه داری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی تحریم های بیشتری را در رابطه با ایران اعمال کرده است .

    هنوز جزئیات این تحریم های جدید در ارتباط با ایران اعلام نشده است.

     

     

    دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که در دور دوم ریاست جمهوری خود بارها برای رسیدن به توافق با ایران ابراز امیدواری کرده، ۴ فوریه ۲۰۲۵ برابر با ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ با امضای یادداشتی برای تداوم سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد که آماده گفتگو با رئیس جمهوری ایران است. او با بیان این ادعا که برای امضای این یادداشت «دچار تردید» بوده است، مدعی شد: «این برای ایران خیلی سخت است. امیدوارم مجبور نباشیم خیلی از آن استفاده کنیم.» باید دید آیا می‌توانیم به توافقی با ایران برسیم؟

    برغم پنج دور برگزاری مذاکره غیرمستقیم میان ایران و آمریکا و برغم ادعاهای ترامپ و دولتش مبنی بر رویکرد دیپلماسی در قبال ایران، رژیم صهیونیستی با هماهنگی و چراغ سبز آمریکا روز ۲۳ خردادماه با نقض آشکار حقوق بین‌الملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مناطقی در تهران و برخی دیگر از شهرها از جمله تأسیسات هسته‌ای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد. در این اقدام تروریستی، شماری از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

    در پی ناکامی رژیم صهیونیستی در رسیدن به اهدافش در تجاوز به خاک ایران،  ایالات متحده آمریکا بامداد یکشنبه اول تیرماه به این تجاوز پیوست و به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان حمله کرد.

  • رائفی‌پور: شما رو به خدا دروغ پخش نکنید کدام اف ۳۵؟

    رائفی‌پور: شما رو به خدا دروغ پخش نکنید کدام اف ۳۵؟

    رائفی‌پور با بیان اینکه «شما رو به خدا دروغ پخش نکنید. کدام اف ۳۵؟»، نوشت: «اگر سند متقنی وجود دارد، بسم الله و الا همان بهتر که چیزی نگویید. برای عده‌ای ذره‌ای بازیچه‌شدن آبروی رسانه‌ها و انسان-رسانه‌های انقلابی اهمیت ندارد.»

    رائفی‌پور: شما رو به خدا دروغ پخش نکنید کدام اف ۳۵؟

     

    علی اکبر رائفی پور سخنران اصولگرا که نامش با اظهار نظرهای جنجالی در رسانه ها مطرح می شود این روزها به ادعای هدف قرار دادن F35 اسرائیل اعتراض کرده است.

    او پیشتر هم در ویدئوهایی از روند انتشار اخبار هنگام زمان جنگ دوازده روزه انتقاد کرده بود. بااینحال سخنان رائفی در حالی منتشر شده که او در این مدت به صورت مستقیم اشاره‌ای به نهاد یا شخص خاصی نکرده است.

    علاوه بر این همچنان مشخص نیست او از بیان این اظهارات چه چیزی را دنبال می‌کند و یا چه فرد یا نهادی هدف این سخنان قرار گرفته است.

     

     

    او در این زمینه  نوشت:  شما رو بخدا دروغ پخش نکنید.  کدام اف ۳۵؟ اگر سند متقنی وجود دارد بسم الله و الا همان بهتر که چیزی نگویید برای عده‌ای ذره‌ای بازیچه‌شدن آبروی رسانه‌ها و انسان-رسانه‌های انقلابی اهمیت ندارد در لحظه می‌خواهند یک بُرد رسانه‌ای داشته باشند و تمام آن دو روز تحلیل‌های مربوط به هواپیمای اوکراینی خاطرتان هست؟

    مگر سلیمانی مشرق نیوز (حالا در قوه قضائیه) نگفت اعترافات خلبان اسرائیلی را پخش خواهند کرد؛ چه شد؟ گفتند آقای رئیسی زمینی در مسیر تبریز است گفتند خبر شهادت سید حسن نصرالله دروغ است. بس کنید!

    رائفی‌پور: شما رو به خدا دروغ پخش نکنید کدام اف ۳۵؟

  • مهدی طارمی-علیرضا بیرانوند؛ کابوس تلخ در حال تکرار است؟

    شایعاتی که این روزها از کمیته استیناف به گوش می‌رسد این است که ظاهرا ۲ بخش از این خواسته عملی شده و بیرانوند محروم و محکوم به پرداخت غرامت به پرسپولیس شده است؛ ولی خبری درباره محرومیت تراکتور به بیرون درز نکرده. این همان موضوعی است که باعث شد تا چندماه قبل، پرسپولیس با ارسال لایحه‌ای به کمیته استیناف، موارد مشابه را گوشزد کرده و خواستار محرومیت باشگاه تراکتور هم شود.

    مهدی طارمی-علیرضا بیرانوند؛ کابوس تلخ در حال تکرار است؟

    به گزارش عصر ایران و به نقل از فوتبال ۳۶۰، پرسپولیس یک سالی می‌شود که از علیرضا بیرانوند بابت فسخ یک‌طرفه قراردادش شکایت کرده و منتظر اعلام رای نهایی این پرونده از سوی کمیته استیناف و فدراسیون فوتبال است. بیرانوند، فصل گذشته و در شرایطی که با پرسپولیس قرارداد داشت، آن را به طور یک‌طرفه فسخ کرد و به تراکتور پیوست. پرسپولیس اعتقاد داشت این فسخ غیرقانونی است و علاوه بر بیرانوند، باشگاه تراکتور هم به دلیل اغوای بازیکن تحت قرارداد با این باشگاه، باید محروم شود؛ ضمن اینکه آن‌ها انتظار داشتند تا معادل رقم قرارداد علیرضا بیرانوند با پرسپولیس، کمیته استیناف، طرف مقابل را محکوم به پرداخت غرامت کند. اگرچه رای اولیه‌ای در این مورد صادر شد که با اعتراض باشگاه پرسپولیس روبرو شد؛ ولی رای نهایی هنوز صادر نشده. کمیته استیناف می‌گوید فدراسیون فوتبال مانع از صدور این رای شده ولی فدراسیون این ادعا را تکذیب کرده است.

    هرچه که باشد ولی به نظر می‌رسد پرسپولیسی‌ها انتظار شفافی در این مورد دارند؛ آن‌ها خواستار دریافت غرامت، محرومیت علیرضا بیرانوند و محرومیت باشگاه تراکتور از ۲ پنجره نقل‌وانتقالاتی هستند. اینکه چرا پرسپولیسی‌ها چنین انتظاری دارند، به خاطر تجربه‌‌ای است که پیش‌تر درباره پرونده مهدی طارمی از سر گذرانده‌اند.

    محرومیت طارمی و پرسپولیس

    ماجرا شاید کمی قدیمی باشد ولی نشانه‌های کم‌وبیش مشابهی دارد. تیرماه ۱۳۹۵ بود که خبر رسید مهدی طارمی پس از عقد قرارداد با ریزه‌اسپور ترکیه و حضور کوتاه‌مدت در این باشگاه، به ایران برگشته تا دوباره برای پرسپولیس بازی کند. اقدام طارمی با شکایت باشگاه ترکیه‌ای به فیفا همراه شد که عواقب بسیار سنگینی داشت. طارمی ادعا کرده بود به دلیل شرایط وقت ترکیه، می‌توانسته از ریزه‌اسپور جدا شود. مسئولانِ وقت آن باشگاه ولی می‌گفتند توافقی برای جدایی صورت نگرفته و طارمی با این باشگاه قرارداد داشته است. از سوی دیگر، ریزه‌اسپور در بندهای شکایتش به نقش باشگاه پرسپولیس هم اشاره کرده و خواسته بود تا این باشگاه هم محروم شود. آن روزها از این می‌گفتند که قرارداد طارمی با ریزه‌اسپور ارزشی ۷۰۰ هزار یورویی داشته که ادعای درخواست غرامت به همین مقدار هم از سوی باشگاه ریزه‌اسپور ارائه شد.

    در ایران ولی پرسپولیس حاضر به پذیرش نقش خودش در بازگشت طارمی به ایران نشد؛ آن‌ها ادعای باشگاه ترکیه‌ای مبنی بر اغوای بازیکن را بی‌اساس دانستند. سرانجام ولی اول مهر ۱۳۹۶ و پس از بررسی‌های کامل صورت گرفته، فیفا، رای نهایی‌اش درباره این پرونده را صادر کرد و بزرگترین ضربه را به پرسپولیس زد. در آن روز فیفا با ارسال حکمی، باشگاه پرسپولیس را از ۲ پنجره نقل‌وانتقالاتی و همین‌طور مهدی طارمی را به مدت ۴ ماه محروم کرد. ضمن اینکه در یکی از بندهای آن حکم اعلام شده بود که مهدی طارمی باید تا ۳۰ روز آینده مبلغ ۷۸۹۵۰۰ یورو بابت فسخ قرارداد خود با باشگاه ریزه‌‌اسپور را به این باشگاه ترکیه‌ای پرداخت کند.

    اگرچه رایزنی در سطح دولت‌مردان وقت کشورها، بین حسن روحانی و اردوغان، به کار آمد و ریزه‌اسپور قید دریافت ۷۸۹۵۰۰ یورو درخواستی‌اش را زد ولی فیفا سایر جریمه‌ها، یعنی محرومیت ۴ ماهه مهدی طارمی از بازی فوتبال و محرومیت پرسپولیس از ۲ پنجره نقل‌وانتقالاتی را اجرایی کرد. ضمن اینکه هزینه دادرسی آن پرونده که رقمی بین ۳۰ تا ۵۰ هزاریورو شد را هم از طرف ایرانی دریافت کرد.

    در انتظار رأیی مشابه برای بیرانوند و تراکتور؟

    پرسپولیسی‌ها با استناد به همان داستان، یک سالی می‌شود که اعتقاد دارند رای نهایی پرونده شکایت‌شان از بیرانوند و تراکتور باید مشابه باشد. آن‌ها نه تنها فسخ بیرانوند را غیرقانونی می‌دانند بلکه اعتقاد دارند باشگاه تراکتور هم در اغوای این بازیکن دست داشته و آن‌ها هم باید از پنجره‌های نقل‌وانتقالاتی محروم شوند. ضمن اینکه درخواست دریافت غرامت هم دارند.

    شایعاتی که این روزها از کمیته استیناف به گوش می‌رسد این است که ظاهرا ۲ بخش از این خواسته عملی شده و بیرانوند محروم و محکوم به پرداخت غرامت به پرسپولیس شده است؛ ولی خبری درباره محرومیت تراکتور به بیرون درز نکرده. این همان موضوعی است که باعث شد تا چندماه قبل، پرسپولیس با ارسال لایحه‌ای به کمیته استیناف، موارد مشابه را گوشزد کرده و خواستار محرومیت باشگاه تراکتور هم شود.

    همین اصرار و پافشاری و احتمال اینکه پرسپولیس بخواهد رای نهایی کمیته استیناف را برای محروم کردن تراکتور به دادگاه عالی ورزش (CAS) بکشاند یکی از دلایلی است که شایعه شده تا مهدی تاج دست به کار شود و از مدیرعامل ۲ باشگاه بخواهد با یکدیگر سازش کنند؛ موضوعی که هنوز مشخص نیست مورد پذیرش پرسپولیسی‌ها قرار گرفته یا خیر. 

  • قرنیز نوری آلومینیومی و انواع مدل‌های آن

    قرنیز نوری آلومینیومی و انواع مدل‌های آن

    در طراحی دکوراسیون داخلی، استفاده از قرنیز نوری به دلیل ایجاد نور مخفی در کناره‌های دیوار و کف، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. این نوع قرنیزها با جنس‌های مختلف از جمله آلومینیوم تولید می‌شوند که هم زیبا و هم مقاوم هستند.

    قرنیز نوری آلومینیومی و انواع مدل‌های آن

    قرنیز نوری آلومینیومی چیست؟

    قرنیز نوری آلومینیومی ترکیبی از پروفیل‌های آلومینیومی و نوارهای LED است که در لبه پایینی دیوار و قسمت اتصال دیوار به کف نصب می‌شود. این نوع قرنیزها علاوه بر زیبایی، باعث نورپردازی ملایم محیط هم می‌شوند.

    انواع مدل‌های قرنیز نوری آلومینیومی

    قرنیزهای نوری آلومینیومی در طرح‌ها و مدل‌های متنوعی عرضه می‌شوند که در ادامه به برخی از پرکاربردترین آن‌ها اشاره می‌کنیم:

    ۱. قرنیز نوری ساده

    مدلی ساده و شیک که مناسب فضاهای مینیمال و مدرن است. این نوع قرنیزها با نور ملایم در کناره‌های فضا، جلوه‌ای خاص ایجاد می‌کنند.

    ۲. قرنیز نوری طرح دار

    دارای شیارها و برجستگی‌های دکوراتیو که برای فضاهای کلاسیک و لوکس پیشنهاد می‌شود.

    ۳. قرنیز نوری ضد آب

    مناسب فضاهای مرطوب مانند سرویس‌های بهداشتی و آشپزخانه، با روکش ضد رطوبت و بدنه مقاوم.

    ویژگی‌های قرنیز نوری آلومینیومی

    • مقاومت بالا در برابر ضربه و خط و خش
    • قابلیت نصب آسان و سریع
    • ایجاد نور مخفی و افزایش زیبایی فضا
    • قابل استفاده در فضاهای مسکونی و اداری

    جدول مشخصات فنی قرنیز نوری آلومینیومی

    ویژگی توضیحات
    جنس آلومینیوم آنادایز شده
    ارتفاع ۵ تا ۱۲ سانتی‌متر
    رنگ‌بندی نقره‌ای، طلایی، مشکی و سفید
    نوع نور LED با نور ملایم و بدون خیرگی

    قیمت قرنیز نوری آلومینیومی

    قیمت قرنیز نوری بر اساس مدل، ابعاد، جنس آلومینیوم و نوع نور استفاده شده در آن متغیر است. برای دریافت لیست قیمت و مشاوره تخصصی می‌توانید به فروشگاه‌های معتبر مراجعه کنید.

    قرنیز نوری آلومینیومی و انواع مدل‌های آن

    نکات مهم هنگام خرید قرنیز نوری

    • بررسی جنس بدنه و کیفیت آلومینیوم
    • تناسب رنگ قرنیز با دکوراسیون محیط
    • نوع و شدت نوردهی متناسب با فضای نصب
    • ضمانت‌نامه و خدمات پس از فروش محصول

    اگر قصد خرید قرنیز نوری با کیفیت و قیمت مناسب را دارید، بهتر است از فروشگاه‌های تخصصی و آنلاین معتبر بازدید کنید.

    جمع‌بندی

    قرنیز نور دار  آلومینیومی با تنوع در طرح، رنگ و ابعاد، گزینه‌ای ایده‌آل برای نورپردازی دکوراتیو در فضاهای داخلی به شمار می‌آید. انتخاب درست آن می‌تواند تاثیر زیادی در زیبایی و کارایی فضا داشته باشد.

    برای مشاهده انواع مدل‌ها و دریافت اطلاعات بیشتر درباره قرنیز نوری و قیمت روز آن‌ها، به وب‌سایت سازوکار مراجعه کنید.